Bejelentkezés   Regisztráció Warenkorb (0Produkte, 0Ft)

Fizetési és szállítási információk

Fizetési és szállítási információk

Az alábbiakban röviden összefoglaltuk a legfontosabb fizetési és szállítási információkat.
Amennyiben valamilyen kérdésére itt mégsem talál választ, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.

  • A megvásárolt termék mindig a rendelés leadásának időpontjában feltüntetett áron kerül kiszámlázásra. A megadott árak bruttó fogyasztói árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák.
  • Ahhoz, hogy termékeinket webáruházunkon keresztül meg tudja vásárolni, mindenképpen regisztrálnia kell az oldalon. Regisztrációját a jobb felső sarokban található "Regisztráció" feliratra kattintva végezheti el. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni
  • Minden megrendelést a legrövidebb időn belül visszaigazolunk és a csokoládé elkészítése is a lehető legrövidebb időn belül, de maximum három munkanapon belül elkezdődik. A megrendeléstől számítottan a csokoládék kézhezvétele maximum 7-9 munkanapon belül várható.

Fizetési információk

A Harrer Chocolat webáruházában az alábbi fizetési módok közül választhat:
1.) Rendeléskor előre utalás a megadott bankszámlaszámra: a rendelési folyamat során az általunk megadott bankszámlaszámra kérjük a vásárlás összegét elutalni.
2.) Utánvéttel történő fizetés: a rendelés teljes összegét a futárnak kell kifizetnie, aki ennek fejében átadja önnek a megrendelt csomagot.
3.) Bankkártyás fizetés: webáruházunkban a nemzetközi Wirecard biztonságos fizetési rendszerét veheti igénybe.
  • A Wirecard egy közismert nemzetközi szolgáltató
  • A Wirecard segítségével fizethetünk interneten keresztül bankkártya és hitelkártya segítségével
  • A Wirecard használata ingyenes, továbbá ez a fizetési mód egyszerű, gyors, miközben biztonságot nyújt a felhasználóinak.
Rendszerünk az alábbi bankkártya típusokat fogadja el:

Szállítási információk

Határidő


A megrendeléstől számítottan a csokoládék kézhezvétele maximum 7-9 munkanapon belül várható. Amennyiben ez bármilyen oknál fogva nem megoldható, felvesszük Önnel a kapcsolatot a megadott telefonszámon vagy e-mailben és tájékoztatjuk a lehetőségekről.


Választható szállítási módok


1. Személyes átvétel:
lehetősége van a megrendelt terméket csokoládéműhelyünkben (9400 Sopron, Faller Jenő u. 4.) személyesen is átvenni, nyitva tartási időben (Hétköznap 7.30-19.30, vasárnap és ünnepnapokon 9.00-19.30).


2. Házhoz szállítás

Termékeink kiszállítását csak magyarországi címre vállaljuk.

A megrendelt termék feladása
  • utánvétes fizetés esetén a visszaigazolástól
  • banki átutalásos illetve bankkártyás fizetés esetén az átutalt összeg jóváírásától számított 7-9 munkanapon belül történik.
Csomagjainkat a DPD Hungária Kft. segítségével szállítjuk ki. A megrendelt terméket a DPD a feladást követő munkanapon, munkaidőben (8-17) kézbesíti a Vásárló részére. Ha szükséges, a DPD a küldeményt összesen három alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az DPD a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az DPD még egy kísérletet tesz, majd a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a küldeményt a jogosult átveheti.
Kérjük, hogy a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.


Kiszállítás díja


0-9 999 Ft-ig rendelési összegig: 1 500 Ft / csomag.
10 000 Ft értékű rendelés felett a szállítás ingyenes.

Utánvétes fizetési mód esetén további 495 Ft kerül felszámításra.

A fenti árak tartalmazzák az ÁFÁ-t.